Diner

marokkaansbuffet-buffet-lisaensophie-catering-denhaag

Buffet

16 februari 2016

Onze gerechten zijn huisgemaakt met uitgesproken smaken, verse kruiden en producten. Probeer een van onze favoriete buffetten zoals een Italiaans dinerbuffet of een Mediterraanse feestbuffet. Natuurlijk kun je ook verzoeknummers indienen. Zo koken wij ook graag uit de Oosterse keuken en maken wij in de winter graag Hollandse stamppotten klaar.

stoofpeertjes-diner-lisaensophie-catering-denhaag

Walking Dinner

5 februari 2016

Laat de gasten gezellig door elkaar heen lopen tijdens een Walking Dinner. De heerlijke gerechten komen vanzelf voorbij. Er worden meerdere kleine gerechten geserveerd die uit de hand gegeten kunnen worden. Al deze warme en koude gerechtjes vormen samen een compleet diner. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor bijpassende wijnen.

zeebaarsfilet-sfeer-lisaensophie-catering-denhaag

Huiskamer diner

3 februari 2016

Met vrienden en familie uitgebreid tafelen in je eigen huiskamer. Wij koken en serveren een heerlijk drie- of vier- gangen diner bij jou thuis. Je kunt je laten verrassen door de chefs of van tevoren je wensen met ons doorspreken. Er wordt gekookt met pure en dagverse ingrediënten. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor bijpassende …